Onderhoud

Onderhoud van de tuin is noodzakelijk om deze in goede conditie te houden. Als de tuin met regelmaat onderhouden wordt, voorkomt u onnodige kosten en blijft de tuin netjes. De manier waarop het onderhoud uitgevoerd wordt, is persoonlijk. Wij stellen graag een onderhoudsplan met u samen. Welke geheel op maat, conform uw wensen, wordt opgesteld. In welk termijn en in welke uitvoering wij de onderhoudsbeurt uitvoeren, gaat altijd in overleg met u.

Heeft u zelf totaal geen groene vingers of heeft u gewoon geen tijd, dan kunt u ervoor kiezen om het onderhoud totaal bij ons neer te leggen. Het grote voordeel is dat wij alle werkzaamheden op de juiste tijd in het seizoen en met regelmaat uitvoeren. Denkt u dan aan snoeien, bemesten en onkruidbestrijding. Naast het welbekend snoeien en schoffelen, doen wij ook aan het repareren van verzakkingen in de bestrating en het schoonmaken van uw dakgoot.

Een mooi, sterk en groen gazon vergt ook het nodige onderhoud, naast het regelmatig maaien zal het ook bemest moeten worden. Zo ook het steken van grasranden, onkruid/mosbestrijding en verticuteren behoort tot dit onderhoud en zal een gewenst resultaat opleveren.